tisdag 28 maj 2013

Gediget arbete

Redigerandet har gått framåt men tyngdpunkten den här veckan har hittills legat på lite andra projekt. Igår möttes jag och Johanna upp och spånade och jobbade hela eftermiddagen på vårt gemensamma projekt. Vi började med en liten pannkakslunch. Närmare bestämt en protein-pannkakslunch. Det är ju Sthlm Marathon på lördag så de här dagarna har det varit kolhydratsurladdning, man tömmer kroppen på kolhydrater inför kolhydratsuppladdningen, tydligen ska kroppen ta åt sig bättre av energin från kolhydraterna då. Så Johanna fick äta mina proteinpannkakor, hon sade att de var goda, men gissar att hon inte vågade säga annat.

Tror annars att vi faktiskt fick till ramarna och det mest grundläggande igår. Det var ett sånt där möte då man känner sig alldeles full med energi efteråt och bara vill skriva, skriva, skriva!!!

Proteinpannkisarna
 
Och nu ikväll var jag på Bonnier Carlsen där de bland annat pratade lite om vårens böcker och så var Magnus Nordin och Maria Nygren där och berättade om sina nya boksläpp. Och efter det mötet kände jag att jag bara vill läsa, läsa, läsa!!! Och skriva lite förstås...
 
I övrigt så snurrar tankarna mycket kring lördagens 42 kilometers runda och är, för första gången, ganska peppad på det. Den här kolhydratsurladdningen avslutas med ett spinningpass imorn och sen börjar det roligaste: uppladdningen. Så resten av veckan ska det ätas gott och redigeras innan verkligheten (läs: nytt jobb) knackar på. Tror jag klämmer in någon timmes redigering såhär på kvällskvisten, vill ju ha en bra avslutning på en bra dag.
 
Gonatt på er!!
 

4 kommentarer:

  1. wow, ska du springa maratonet? Jisses! DEt var verkligen imponerande. Men vädret är väl bra, inte för varmt iaf. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, tack gode gud. Och inte för kallt heller. Förra året var det ju kallare än julafton året innan. Jisses! Så hoppas, hoppas, hoppas att det blir kanonväder (= molnigt, ca 13 grader och bara lite härligt fläktande vind).

      Radera
  2. Jamen vad tufft! Springa maraton alltså. Lycka till!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, har faktiskt börjat gilla det där med Marathon. en särskild känsla. Det är lite som skrivande, man bara gnetar och gnetar. Ger inte upp ;)

      Radera